Psichologas, psichodinaminės krypties psichoterapeutas, Lietuvos psichoanalizės draugijos narys bei Lietuvos taikomosios psichologijos asociacijos valdybos narys.
Turi didesnę nei penkerių metų aktyvaus psichologinio konsultavimo patirtį. Specializacijos sritys: tarpasmeniai santykiai, asmeninis tobulėjimas, tėvų ir paauglių santykiai, stresas ir jo valdymas. Nuolat kelia savo kvalifikaciją dalyvaudamas seminaruose ir konferencijose pas geriausius Lietuvos ir užsienio specialistus.
Nuo 2013 m. vienos iš lyderiaujančių Lietuvos konsultacinių kompanijų, Žmogaus studijų centro, partneris. Veda mokymus verslo ir viešojo sektoriaus organizacijoms, konsultuoja vadovus personalo valdymo klausimas, yra daugelio mokymo programų bei metodinių priemonių autorius bei bendraautorius. Nuo 2010 m. dėsto Psichologijos akademijoje asmenybės raidos, tarpasmeninės komunikacijos bei grupės psichologijos temomis.

Daugiau informacijos www.facebook.com/psichologasjustinasburokas , norėdami susitarti dėl konsultacijų laiko skambinkite nurodytu telefonu.

 

[emoji envelope] justinas@humanstudy.lt

[emoji telephone receiver] +370 614 13594

[emoji house building] Trakų g. 8, 2A korp., Vilnius

Psichodinaminės krypties psichoterapeutas
Psichologijos magistas (Vilniaus universitetas)

Comments are closed.